شیشه سکوریت یکی از انواع مصالح محبوب در ساخت نما و درب های ورودی است که روزبه روز کاربرد آن بیشتر خواهد شد. درب شیشه سکوریت نیاز به یراق آلاتی دارد که با استفاده از آنها به درستی نصب شود و از آن در حین استفاده مراقبت گردد. یکی از یراق آلاتی که خرید آن به مشتریان توصیه می شود، فریم شیشه سکوریت است.
شیشه های سکوریت طی فرایندی مقاوم می شوند تا در برابر ضربه و فشار، کمتر آسیب ببینند؛ اما لبه های شیشه همیشه آسیب پذیر هستند. با انتخاب فریم مناسب برای شیشه سکوریت می توان از لبه های شیشه محافظت کرد. فریم های شیشه سکوریت هم برای لت های ثابت و هم برای لت های متحرک به کار می روند. شما می توانید در درب های دستی و اتوماتیک از فریم شیشه سکوریت استفاده کنید.
ما در ادامه تمام آنچه که باید درباره خرید این محصول بدانید را در قالب راهنمای انتخاب فریم مناسب برای شیشه سکوریت به شما ارائه می کنیم. شما می توانید برای اطلاع از اخرین قیمت پاسار شیشه سکوریت به سایت های معتبر و فروشندگان مجاز مراجعه کنید.
فریم شیشه سکوریت، قطعهای آلومینیومی است که دورتادور شیشه را پوشانده و در لتهای ثابت و متحرک دربهای اتوماتیک مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع یراقآلات در ساخت تمامی دربهای اتوماتیک کاربرد دارند. اگرچه فریم سکوریت را میتوان از آلیاژهای مختلفی تهیه کرد، اما معمولاً برای ساخت آن از آلومینیوم استفاده میشود.
آلومینیوم، همانطور که میدانید، در مقایسه با آهن در برابر اکسیداسیون (سولفاته شدن و خوردگی) از مقاومت بالاتری برخوردار است. با توجه به کیفیت بالای آلومینیوم امروزی، این فلز جایگزین مناسبی برای یراقآلات آهنی قدیمی شده و علاوه بر زیبایی و امنیت، حس خوبی را به بیننده القا میکند.
فریم نهایی به رنگ خام، سفید، مشکی یا آنادایز طلایی و نقره ای و… است. اگر از روکش استیل استفاده کنیم می توانیم فریم را به رنگ شامپاینی ، نقره ای یا طلایی … در بیاوریم. ضخامت ورق آلومینیوم یا استیل که از آن برای ساخت انواع فریم شیشه سکوریت استفاده می شود بین 5 تا ۲۰ میلی متر است که با توجه به نوع شیشه، کاربرد و محل نصب تعیین می شود.
اولین و مهم ترین کار پس از خرید شیشه سکوریت ، انتخاب فریم مناسب برای آن است. فریم ها قطعاتی هستند که دو طرف لبه شیشه سکوریت را می پوشانند و شیشه را در داخل خود محکم نگه می دارند. این نوع یراق آلات برای ثابت کردن شیشه سکوریت و جلوگیری از لرزش آن به کار می رود. زمانی که شیشه سکوریت خود را فریم می کنید آن را در برابر انواع ضربه و فشار مقاوم خواهید کرد. فریم ها معمولاً ۳ تا ۴ طرف شیشه سکوریت را می پوشند و به استحکام آن کمک می کنند به همین دلیل در صنایع مختلف از آنها استفاده می شود.
به طور خلاصه می توان فریم شیشه سکوریت را در چند جمله زیر تعریف کرد:
فریم مناسب برای شیشه سکوریت ویژگی هایی دارد که آن ها در این بخش با یکدیگر مرور می کنیم:
به طور کلی فریم ها با ظاهر ساده خود یکی از اصلی ترین و مهم ترین اجزای نصب شیشه سکوریت هستند که از شیشه نگهداری می کنند. این محصول بر روی زیبایی و دوام شیشه تأثیر می گذارد و باید از آن استفاده کرد. فریم های باکیفیت و بادوام تنها در فروشگاه های معتبر به فروش می رسند.
در این بخش از راهنمای انتخاب فریم مناسب برای شیشه سکوریت می خواهیم انواع آلیاژها برای تولید فریم را به شما معرفی کنیم. موادی که با استفاده از آن ها فریم تولید می شود بر ویژگی های محصول نهایی تأثیر می گذارند. برخی از مهم ترین مواد و آلیاژهایی که از آن ها برای تولید این محصول پرکاربرد استفاده می شود عبارت اند از:
فریم مناسب برای شیشه سکوریت آلومینیومی با رنگ کوره ای ضد خش پوشانده می شود تا نه تنها از نظر ظاهری زیباتر شده بلکه مقاومت آن در برابر عوامل آسیب زا چند برابر شود. این رنگ ها طیف گسترده ای دارند و معمولاً شامل سفید، مشکی سوپر مات، خام، آنادایز طلایی و نقره ای می شوند.
امروزه درب های اتوماتیک جای درب های دستی قدیمی را گرفته اند و در اکثر موارد از آن ها استفاده می شود. قبل از نصب و اجرای این درب ها باید راهنمای خرید درب اتوماتیک شیشه ای را بخوانید. فریم ها در اشکال مختلفی تولید و در بازار عرضه می شوند که برخی از پرفروش ترین آن ها عبارت اند از:
معمولاً شیشه های سکوریت که برای دو لنگه درب متحرک و ثابت ساخته می شوند، تفاوتی چندانی با یکدیگر ندارند. برای تمایز دو لت ثابت و متحرک در درب های شیشه سکوریت، از فریم درب اتوماتیک زهوار استفاده می گردد. از 4 محصول متفاوت برای پوشاندن لبه های شیشه یا به اصطلاح فریم کردن آن استفاده می شوند. شما به فریم کفی، فریم بغلی، فریم یو و فریم زهوار برای این کار نیاز پیدا می کنید.
لیست قیمت این 4 فریم در فروشگاه های معتبر قرار دارد که به کمک آن می توانید هزینه اجرای درب را تخمین بزنید. محاسبه قیمت کرکره برقی به صورت آنلاین نیز از دیگر خدمات فروشگاه های اینترنتی معتبر جنرال در است که در صورت نیاز می توانید از آن استفاده کنید.
برای زیباتر کردن و جلوگیری از آسیب های احتمالی شیشه را فریم می کنیم. به طور معمول سمت راست و چپ با فریم بغلی می پوشانند و برای بالا و پایین آن نیز از فریم کفی 6 یا 8 سانت استفاده می شود. فریم زهوار نیز در لت های ثابت جهت اتصال به دیوار به کار می رود.
به عبارت ساده تر فریم درب اتوماتیک زهوار در فریم بغلی که در سمت چپ و راست شیشه سکوریت قرار دارد، جا می خورد. این فریم تنها با یک ضربه کوچک نصب می شود. در فریم زهوار زائده ای وجود دارد که مخصوص عبور نوار مویی است. مویی ها مانع ورود حشرات و گردوغبار از درز بین لت ثابت و متحرک می شوند. این نوع فریم فقط در لت های ثابت درب به کار می رود و می توان با استفاده از آن، لت های ثابت را از متحرک متمایز نمود.
درب های شیشه سکوریت دارای یک یا چند لت متحرک و ثابت هستند. از فریم یو اتومات برای فیکس کردن و محافظت از شیشه در لت های ثابت درب استفاده می شود. این نوع فریم نصب درب شیشه سکوریت را امکان پذیر کرده و از لرزش آن جلوگیری می کند. می توان از فریم یو در درب های اتوماتیک یا دستی استفاده کرد.
فریم u درب اتوماتیک در سمت بالا و بغل شیشه سکوریت و در لت های ثابت کار گذاشته می شود. این فریم با استفاده از پیچ و رول پلاک به بالا یا دیوار متصل شده و سپس شیشه سکوریت فریم شده در آن قرار می گیرد. فریم یو با فریم بغلی 3.5 هماهنگ است و به راحتی در آن جا می خورد.
فریم بغلی در دو ارتفاع ۶ و 8 سانتی متر تولید می شود. این فریم نوعی قاب نگهدارنده است که استحکام و زیبایی درب های اتوماتیک شیشه ای را بیشتر می کند. این محصول، زوایای شیشه سکوریت را پوشش می دهد و از آن محافظت می کند.
اگر قصد دارید در هزینه های فریم کردن شیشه سکوریت صرفه جویی کنید باید به سراغ خرید فریم کفی با ارتفاع ۶ سانتی متر بروید. فریم کفی 8 سانتی متری نیز برای نصب و ثابت نگه داشتن شیشه های سکوریت سنگین در درب های اتوماتیک استفاده می شود.
مقطع فریم بغلی 3.50 به شکل مربع بوده و از دو بخش اصلی تشکیل شده است: یک بخش L شکل و یک شیار. شیشه سکوریت استاندارد کاملاً قالب این شیار هستند و به راحتی در آن قرار می گیرد. با استفاده از این طراحی هوشمندانه می توان از لبه های شیشه که آسیب پذیرترین بخش آن هستند، به خوبی محافظت کرده و استحکام آن و درب را افزایش داد. به عبارت ساده تر فریم بغلی با ایجاد یک ساختار مستحکم در اطراف شیشه، از شکستن، ترک خوردن و سایر آسیب های احتمالی به لبه های شیشه سکوریت جلوگیری خواهد کرد.
درب های شیشه های سکوریت مقاومت بالایی در برابر فشار و ضربه مستقیم دارند؛ اما ممکن است در اثر عوامل مختلف یا برخورد کناره های شیشه با لنگه دیگر یا دیوار آسیب دیده و به قطعات بسیار ریز بشکنند. به همین دلیل لبه های شیشه های سکوریت را فریم می کنند. البته زیبایی شیشه های فریم شده بسیار بیشتر از شیشه های ساده است.
برای فریم کردن درب های اتوماتیک شیشه سکوریت به محصولات مختلفی مانند فریم کفی، فریم بغلی، زهوار و فریم یو احتیاج دارید. معمولاً دو سمت راست و چپ هر لنگه را با فریم بغلی می پوشانند و برای بالا و پایین آن از فریم کفی استفاده می شود.
کفی ها در دو اندازه 6 و 8 سانتی متری در بازار وجود دارند. فریم 8 از انواع فریم آلومینیومی مخصوص شیشه سکوریت بوده که متداول ترین نمونه موجود در بازار است. اگر قصد صرفه جویی در هزینه های نصب شیشه سکوریت را دارید بهتر است از فریم کفی 6 استفاده کنید. با وجود آن که برخی از مشتریان برای بالا و پایین شیشه نیز از فریم بغلی 3.5 استفاده می کنند؛ اما ما این کار را به هیچ عنوان توصیه نمی کنیم.
همانطور که تا کنون متوجه شده اید فریم های درب اتوماتیک به اشکال مختلفی تولید می شوند که هر یک از آن ها کاربرد مخصوصی دارد. فریم مونتاژ شده استاندارد برند آکزر از دو فریم بغلی 3.5 و فریم کفی 8 سانتی متر تشکیل شده که به صورت کلاف آماده به مشتری فروخته می شود.
قیمت این محصول بر اساس فریم استاندارد با ارتفاع 235 سانتیمتر و عرض 100 سانتی متر است. البته در نظر داشته باشید که برای اجرای درست درب با استفاده از فریم مونتاژ شده باید خرید خود را مطابق با اندازه درب انجام دهید.
برخی از مزایایی که با انتخاب، خرید و استفاده از فریم مناسب برای شیشه سکوریت از آن ها بهره مند می شوید عبارت اند از:
در راهنمای انتخاب فریم مناسب برای شیشه سکوریت باید به مراحل نصب آن نیز اشاره کرد. معمولاً این کار تخصصی را افراد آموزش دیده انجام می دهند؛ زیرا نصب فریم به دقت و تجربه کافی دارد. ما برای آشنایی شما با این مراحل و نظارت بر کار نصاب آن را به صورت مختصر برای شما توضیح می دهیم:
تا اینجا با انواع فریم شیشه سکوریت برای پروژه های مختلف آشنا شده اید. شما می توانید با انتخاب فریم مناسب برای شیشه سکوریت، از این نوع درب به طور کامل محافظت کنید و استحکام و زیبایی آن را چند برابر کنید. به جرئت می توان گفت نصب شیشه سکوریت بدون فریم امکان پذیر نیست.
با مراجعه به لیست قیمت یراق آلات شیشه سکوریت می توان از قیمت دقیق فریم شیشه سکوریت اطلاع پیدا کرد. ما در این بخش می خواهیم تمام عواملی که بر قیمت نهایی فریم شیشه سکوریت تأثیر می گذارد را به شما معرفی کرده و شما را برای خرید محصول مناسب راهنمایی کنیم:
فریم شیشه سکوریت نیز مانند همه ابزار آلات و یراق آلات موجود در بازار با جنس های مختلف و درجه بندی متفاوتی عرضه می شود
یکی دیگر از عواملی که بر قیمت فریم شیشه سکوریت تأثیر می گذارد نیز رنگ آن است. مشتریان رنگ فریم را با توجه به نیاز و سلیقه خود انتخاب می کنند. رنگ های آنادایز طلایی و نقره ای با استفاده از یک روکش استیل ایجاد می شوند و قیمت بالاتری دارند.
یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار بر قیمت فریم شیشه سکوریت، ابعاد و اندازه فریم است. هر چه ارتفاع یا همان ضخامت فریم بیشتر باشد، متریال بیشتری برای ساخت می خواهد و وزن آن بیشتر می شود. در نهایت قیمت بالاتری دارد. به طور مثال شما می توانید از فریم کفی با ضخامت 6 یا 8 سانتی متر استفاده کنید.
اغلب فریم های شیشه سکوریت موجود در بازار از پروفیل آلومینیوم ساخته می شود. نوسانات قیمت این پروفیل بر روی قیمت فریم ها تأثیر می گذارد.
حالا که با تمام نکات در راهنمای انتخاب فریم مناسب برای شیشه سکوریت آشنا شده اید باید این نوع از یراق آلات را از فروشگاه های معتبر خریداری نمایید. تولیدکنندگان مجاز نه تنها محصولات متنوعی را به شما عرضه می کنند؛ بلکه از آلیاژهای مرغوبی برای تهیه فریم شیشه سکوریت استفاده می نمایند. ما برای خرید این محصول فروشگاه اینترنتی جنرال در را به شما پیشنهاد می کنیم. این فروشگاه تمام ملزومات موردنیاز برای نصب و اجرای درب شیشه سکوریت و درب های کرکره برقی را تأمین می کند.